Брандиране на автомобили

на автомобили
Правила на КАТ за брандиране на автомобили
Основният цвят на превозното средство не бива да се заличава изцяло и трябва да е видим за служителите на КАТ. За да се спази тази разпоредба, задължително трябва да има поне една част от автомобила, която да е със запазен оригинален цвят. Примерно: странично огледало, броня, калник, врата или друг елемент.
За автомобилите, облепени с фолио, не е необходима пререгистрация в КАТ.
  • Брандираме транспортни средства главно чрез рязано на плотер фолио-3М или Oracal .
  • Автомобилното фолио Oracal 751 намира основно приложение при графики, надписи, емблеми върху транспортни средства. Серията разполага с 75 цвята. Гаранция без промяна на цвета - 5 години. Предимства на фолиото са отличното рязане и почистване. Подходящо е за равни и леко изкривени повърхности. Пълната здравина на фолиото се постига 24 часа след залепването.
  • Orafol предлага и Oracal Banner - гъвкавo PVC фолио, създадено за използване върху банери, хералди, транспаранти и платнища за камиони от винил. Комбинацията от мека повърхност и уникална залепваща система превръщат гъвкавото фолио в правилния избор, както за промоционални банери, така и за транспаранти и платнища за камиони, към които има изискване за издръжливост и дълготрайност при външни условия.